HaleyDewit Club
Mitmachen
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Het afgelopen jaar was de Britse zangeres Adele de best verkopende artiest over de hele wereld. Dat schrijft de British Phonographic Industry.

In 2011 verkocht Adele 18 miljoen exemplaren transporter, van haar tweede album '21'. Dat betekent evenveel als 1,6 procent transporter, van de wereldwijde platenverkoop.
In de VS waren 11,7 procent transporter, van alle verkochte albums transporter, van Britse makelij, het hoogste aantal transporter, van deze eeuw.
Momenteel is het wat stiller rond de Britse zangeres, door problemen met haar stem. Twee maanden terug werd ze wel als een transporter, van de meest invloedrijke personen ter wereld uitgeroepen door het magazine Time. (Belga / MVL)
Favorit Quote from this scene:

Great meeting Du too, Elena

Elena: I’m sorry for barging in. The door was… open.
Damon: Du must be Elena. I’m Damon, Stefan’s brother.
Elena: He didn’t tell me he had a brother.
Damon: Well, Stefan’s not one to brag. Please. Come. I’m sure Stefan will be along any second.
Elena(enters the house): Wow. This is your living room?
Damon: Living room, parlor, Sotheby’s auction. It’s a little too kitchy for my taste. (looks at Elena) I can see why my brother’s so smitten. It’s about time. For a while there I never thought he’d get over the last one....
continue reading...
posted by HaleyDewit
Du fell in Liebe with the wrong one
She weasled her way into your life
Pretending to be everything Du want
You met her on Tinder during dark times
‘Cause God forbid Du would just wait it out
But Du didn’t, and so Du fell in Liebe with the wrong one

You fell in Liebe with a fake one
She lured Du in with some sob story
And anyone who can deny is long gone
The first Frage she asked Du was about your Favorit franchise
I wish right then Du would’ve used your mind
But Du didn’t, and so Du fell in Liebe with a fake one

You fell in Liebe with a fame-digging one
She wants to be a writer
But she waits...
continue reading...
I hate your Stephen Lynch shirts
and your Jurassic Park merchandise
I hate that I can’t talk to you
Without sounding like an imbecile (i know that doesn't rhyme)

I hate that you’re on my mind
Every Sekunde of everyday
I hate that I have to remind myself
I’d better stay away

I hate that when I go on Twitter
your tweets are the first ones that I see
I hate that when I talk to you
you never ever talk back to me

I hate that we have so much in common
but Du will never want to know
I hate that I don’t exist to you
and that I have to go through this alone

I hate that I have to restrain myself
From reaching...
continue reading...
posted by sunsun1234
HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U. HOPE HAPPINESS WITH U.
Harry Potter kan zich onzichtbaar maken dankzij z'n onzichtbaarheidsmantel. Een leuk attribuut in een fantasieverhaal of zou zo'n mantel ook echt bestaan? Wetenschappers uit verschillende landen beweren dat zij een onzichtbaarheidsmantel hebben ontworpen, die objecten kan verbergen door licht te splitsen. Dat schrijft de website Ananova.com.De onzichtbaarheidsmantel transporter, van de wetenschappers haalt niet het niveau transporter, van de mantel transporter, van Harry Potter. Maar de mantel slaagt er toch in om paperclips en spijkers onzichtbaar te maken. De mantel is gemaakt transporter, van gekristalliseerd calciumcarbonaat en werd ontworpen...
continue reading...
De Les Misérables-actrice Amanda Seyfried heeft een beetje last transporter, van nostalgische gevoelens. Meer bepaald naar de grote cupmaat die ze als vijftienjarige had. Ze moest in haar tienerjaren serieus afvallen om rollen te kunnen spelen in Hollywood-films, vertelt ze in een televisie-interview.

In de tv-show transporter, van Ellen DeGeneres vertelt de 27-jarige actrice dat ze zeker niet ontevreden is over haar lichaam.
"Ik ben op dit moment tevreden met hacke ik er uit zie. Eigenlijk doet het er voor mij niet toe. Maar wanneer je jong bent, kan je je schoonheid niet waarderen."
Toch vindt Seyfried dat ze als 15-jarige betere looks had dan nu.
"Eerlijk gezegd vind ik dat ik er veel beter uitzag toen ik 15 was. Ik had mooie, grote borsten maar toen ik in Hollywood ging werken, moest ik gewicht verliezen. En dan verlies je natuurlijk een cupmaat. Ik mis mijn grotere borsten niet omdat ze nogal in de weg zaten, maar het deed me er wel vrouwelijker uitzien." (Belga / Belga)
Night came in and Amber’s mood had not gotten any better. She was in her room, throwing all her stuff around. She was angry. No, she was starving. The crap she had found in the fridge couldn’t be called food. She heard a key; it sounded like it happened right Weiter to her. She heard footsteps and her father saying “I’m home!” She heard him walk to the küche and opening the fridge. As he got himself a bier he saw Rachel sitting on the couch. He walked towards her and sank down to her. That’s when he saw the bruisers on her cheek. “What happened? Who did this? Where’s Amber?”...
continue reading...
Lindsay Lohan heeft zich zondagavond gemeld bij een gevangenis in Lynwood in de Amerikaanse staat Californië. De 25-jarige actrice zal daar haar onlangs opgelegde gevangenisstraf transporter, van dertig dagen uitzitten.

Lohan kan echter binnen enkele uren weer op vrije voeten zijn, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Het complex kampt namelijk met een cellentekort. Als de actrice weer vrijkomt, moet ze zich aan een strikt schema houden. Zo moet ze tot maart elke maand voor de rechter verschijnen om de voortgang transporter, van haar nog openstaande taakstraf en sessies bij een psychiater te bespreken.
Lohan werd woensdag veroordeeld tot dertig dagen cel omdat ze zich niet aan de voorwaarden transporter, van haar proeftijd hield, een terugkerend probleem voor de actrice sinds 2007. Toen begon de ellende voor haar, nadat ze twee keer werd opgepakt wegens rijden onder invloed. (Belga / KAV)
Studio Brussel-presentatoren Siska Schoeters (rechts op foto) en Tomas De Soete (midden op foto) zijn vrijdag de trotse ouders geworden transporter, van Lucien. Dat meldt de VRT. De geboorte is vlot verlopen en moeder, kind en papa stellen het wel.

Lucien werd op vrijdag 11 maart om 18.36 uur geboren. Hij meet 50,5 cm, weegt 3.105 gram en is naar verluidt al heel muzikaal.
Tomas en Siska zijn in de wolken met hun zoontje en willen hun prille ouderschap in alle intimiteit beleven. Daarom geven ze verder liever geen interviews of commentaar. (Belga / LEE)
Broederlijk Delen heeft voor zijn 50ste verjaardag een veilingsite gelanceerd waar geboden kan worden op een of andere ervaring met een bekende Vlaming, bijvoorbeeld op een picknick met Peter transporter, van De Veire. De opbrengst gaat naar de campagne "Maak ons overbodig", waarmee Broederlijk Delen mensen in het Zuiden helpt hun eigen plannen uit te voeren in de strijd tegen armoede en onrecht.

Enkele transporter, van de ruim vijftig ervaringen met BV's werden al geveild, liet de ngo donderdag weten. Zo bracht een verhaaltje voor het slapengaan met actrice Maaike Cafmeyer 601 euro op.
Op www.maakonsoverbodig.be kan momenteel nog geboden worden op "Deel Vlaanderen Vakantieland met Erika transporter, van Tielen", "Deel de keuken met Jeroen Meus", "Deel de backstage met Philippe Geubels" en "Deel de werkvloer met Roos transporter, van Acker". In de toekomst komen daar nog heel wat ervaringen met BV's bij, waaronder "Deel je naam met een personage uit een boek transporter, van Marc De Bel". De veiling loopt nog tot 24 april. (Belga / LEE)
Vijf jaar na het platinum bekroonde 'The Open Door' verschijnt vandaag het nieuwe album transporter, van Evanescence, simpelweg 'Evanescence' geheten. De eerste single luistert naar de naam 'What Du Want'. De bijhorende clip is in zijn eerste 4 weken online al bijna 3 miljoen keer bekeken op YouTube.

'Evanescence' is geproduceerd door Nick Raskulinecz (Foo Fighters, RUSH, Stone Sour, Alice In Chains, Deftones) en is eerder dit jaar opgenomen in Nashville's beroemde Black Bird Studios.
Evanescence frontvrouw Amy Lee (29): "We zijn herboren en hebben onze sound opnieuw uitgevonden. We hebben geëxperimenteerd...
continue reading...
De Schotse band Snow Patrol heeft via hun platenfirma Universal Musik medeleven betuigt aan de slachtoffers transporter, van de busramp in Zwitserland. Universal verspreidde volgend bericht:

"Door de verschrikkelijke gebeurtenissen in Zwitserland, zal de finale transporter, van The Voice pas morgen doorgaan in plaats transporter, van vandaag. De bandleden transporter, van Snow Patrol leven met ons mee en hebben niet geaarzeld hun agenda's om te gooien om er alsnog bij te kunnen zijn op zaterdag.
Stuk voor stuk waren ze overtuigd dat ze morgen hier moeten zijn, niet alleen om de finale transporter, van The Voice op te luisteren, maar ook in de hoop dan hun muziek wat troost kan bieden in de trieste periode die België meemaakt. De band zal dan ook een extra nummer in de Zeigen brengen ter ere transporter, van de slachtoffers."
Hiermee maakt Snow Patrol nog maar eens duidelijk dat ze een bijzondere band met ons land hebben. (Belga / KAV)
Hollywoodactrice Jessica Alba (30), die momenteel in blijde verwachting is transporter, van haar tweede kindje, heeft na haar eerste zwangerschap hard gezwoegd om weer in form te geraken. Daar slaagde ze ook in - tot op zekere hoogte.

"Ik ben niet teruggekomen op het gewicht dat ik had voordat ik zwanger werd transporter, van Honor," zo vertelde ze aan het Amerikaanse tijdschrift Allure. "Mijn lichaam is gewoon anders geworden. Mijn jeans sluit anders aan en de dingen hangen anders dan voorheen. Een zwangerschap is wonderlijk, maar je ziet er in elk geval naderhand helemaal anders uit", zegt ze. Alba's dochter Honor Marie is drie jaar oud. De actrice werd vooral bekend door de film 'Fantastic Four'. Sinds 2008 is ze getrouwd met filmproducent Cash Warren. (Belga / OSN)
It was close to midnight and Zoey had buried Daphne’s body in the garden. She hadn’t meant to shoot Dean Winchester, but if he was dead, all the better for her. The less people that were in her and Cas’ way, the better.
Of course it would take Cas some time to forgive her, but their Liebe would survive it. She hadn’t want to kill her sister, either, but there simply was no other way. Zoey was certain that wherever Daphne was now, she would understand. Daphne was at piece. She was with Martin, the most important person in her life.
And Zoey would be with Cas and then they would raise...
continue reading...
Vijftien jaar na het enorme succes transporter, van de film 'Titanic' betreden regisseur James Cameron, actrice Kate Winslet en acteur Billy Zane opnieuw de rode loper in Londen. De 3D-remake transporter, van het kassucces gaat in première 100 jaar nadat het legendarische schip ten onder ging.

"We hebben ons uiterste best gedaan om transporter, van de 3D-versie een pareltje te maken. Het moest zijn alsof de film oorspronkelijk zo gemaakt is", zegt Cameron tegen nieuwszender Sky. De remake komt er 15 jaar nadat de originele versie de bioscoopzalen veroverde en meer dan 1,8 miljard dollar opbracht. De film is daarmee het grootste...
continue reading...
Waarschuwing: als je Zinloos GeweldiG nog niet gezien hebt, en je wilt verrast worden, is het verstandig dit niet te lezen, want er staan heel wat details in.

Mijn excuses voor eventuele spelling en/of grammaticafouten.


Intro:

Zinloos GeweldiG. Geef toe, de titel alleen al spreekt aan. Lieven Scheire komt als eerste het podium op en begroet het publiek op een ietwat kinderlijke manier, wat meteen voor een gelaten sfeer zorgt. De oorsprong transporter, van de naam Neveneffecten is weliswaar op het internet te vinden, maar het klinkt allemaal veel interessanter, als het uit Lievens mond komt. Ook omdat je op...
continue reading...
Hell.
Crowley was training his new powers on some of his demons, while he thought of all the things he could do with it. The ironic thing was that Cas had gegeben him his powers to save Dean, and the first thing Crowley wanted to do with his new abilities was drain the life out of that Winchester chucklehead.
But that wouldn’t be the most clever plan ever. The Winchesters would probably expect him to strike now. So, maybe, he should send someone else.
As if on cue, Kevin appeared and a malicious smile appeared on Crowley’s face.
“Kevin!” he exclaimed and Kevin turned to Crowley.
“Yes,...
continue reading...
De Harry Potter-actrice keert in januari terug naar de universiteit om haar studie af te maken. Dat schrijft de Daily Mail, die sprak met haar management. De 22-jarige Emma Watson was in 2010 al aan de studie begonnen, maar kon het toen niet combineren met de opnames transporter, van de laatste Harry potter-film, Harry Potter en de relieken transporter, van de dood.

Vervolgens keerde ze in 2011 weer terug naar school omdat ze, naar eigen zeggen, niets liever doet dan leren. Toch laste ze weer een studiepauze in, zodat ze in de film The Perks Of Being A Wallflower kon spelen. Nu is ze transporter, van plan om in januari toch weer haar studie op te pakken aan de Amerikaanse Brown University. (Belga / DLA)
Source: ronandhermione.net

It seems that Hermione has replaced Ginny as the most hated female in the Harry Potter series.Since returning to the online world after Lesen HBP, I have encountered complaint after complaint after complaint from too many people to count about Hermione's character in HBP. Many claim to not even recognize her, and for some reason feel that they can no longer Liebe her as they once did.

First of all, she hasn't changed. She's still the same Hermione. There's just one change in her character, and it was one that many R/Hr shippers, including me, knew would happen. That...
continue reading...