Belgium Club
Mitmachen
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
video
belgium
neveneffecten
basta
seizoen 1
aflevering 1
Wouter Quartier, de huidige manager marktonderzoek en studiedienst transporter, van de VRT, wordt de nieuwe netmanager transporter, van Ketnet/OP12. Dat meldt de VRT vandaag in een persbericht. Hij volgt Catherine Castille op, de netmanager transporter, van Ketnet, die de openbare oproep op 1 december verlaat.

"Ik ben bijzonder trots dat ik een transporter, van de meest succesvolle VRT-netten mee vorm mag geven", zegt Quartier in het persbericht. Volgens de nieuwe netmanager is Ketnet door zijn 360 graden-strategie een venster op het toekomstig mediagebruik transporter, van de Vlaming. De zender heeft namelijk niet alleen een aanbod op de televisie, maar...
continue reading...
Debby & Nancy's Warme Wintershow stopt ermee. Dat meldt vtm. Vanaf zaterdag 24 november 2012 wordt de Warme Wintershow vervangen door langspeelfilms.

"We zijn tot de conclusie gekomen dat de typetjes Debby & Nancy op de moeilijke zaterdagavond een te beperkt kijkerspubliek bereiken", zegt An Rydant, netmanager transporter, van vtm. "Er is dan ook een punt gezet achter de Warme Wintershow. Deze beslissing staat volledig los transporter, van het geloof in Peter en Stany en niets staat de ontwikkeling transporter, van nieuwe projecten met deze creatievelingen pur sang in de weg."
De mensen die reeds Warme Wintershow-tickets aangekocht hadden, zullen eerstdaags gecontacteerd worden door Musik Hall. (Belga / ANA)
posted by HaleyDewit
Op woensdag 15 februari doen twee nieuwe gezichten hun intrede in Thuis. De jonge wervelwind Joy Anna Thielemans kruipt in de huid transporter, van de vijftienjarige Jana en theater- en musicalactrice Gerdy Swennen neemt de rol transporter, van haar moeder Ellen op zich. Zij zullen allebei een langdurige gastrol vertolken in Thuis.

De rol transporter, van Jana Blomaert wordt vertolkt door de negentienjarige Joy Anna Thielemans uit Antwerpen. Joy Anna studeert momenteel communicatiemanagement/pr aan
de Plantijn Hogeschool in Antwerpen, maar naast haar studie is ze volop bezig met acteren. In 2008 was ze te zien in de theaterproductie...
continue reading...
De Britse groep Skunk Anansie was gisteren bezig met een optreden op Pukkelpop toen het noodweer uitbrak. Zangeres Skin noemt dat ogenblik op haar Facebookpagina "het engste moment uit mijn 20-jarige carrière", aldus de Nederlandse openbare omroep NOS.

"Na een bloedhete zonnige dag kwam er opeens een kleine orkaan toen wij op het podium stonden. We moesten midden in het optreden rennen voor ons leven", vertelde de zangeres. "Het hagelde en de wind trok het podium aan flarden. Onze vrachtwagen werd geraakt door een vallende mast". De band zelf kwam ongeschonden uit het geweld.
"Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden in deze treurige tijd", zei Skin ook nog. (Belga / OSN)
posted by HaleyDewit
Een heel schooljaar lang hebben we op vtm kunnen genieten transporter, van Ella. De vierde telenovelle die op vtm te zien was, kon rekenen op behoorlijk wat kijkers. Ella was een echt assepoesterverhaal. De hoofdrol werd vertolkt door Darya Gantura die tijdens de serie Ella transporter, van de Loverbosch - De Wachter - Savois de Baidencourt speelde.

Ella worstelde tweehonderd afleveringen lang met allerlei dingen die in haar leven gebeurd zijn. Zo had ze een door en door slechte stiefzus Clio, gespeeld door Amaryllis Uitterlinden. Clio heeft enorm haar best gedaan om het leven transporter, van Ella te verpesten en zelfs bij het...
continue reading...
In Bornem is maandag de eerste Internationale Scheldeweek (van 15 tot 22 mei) voorgesteld. Speciaal voor die gelegenheid trad actrice Antje De Boeck er symbolisch in het huwelijk met de rivier. Zo wil ze ook meer aandacht krijgen voor de waterkwaliteit transporter, van de Schelde en haar zijrivieren.

De Boeck werd gekozen als boegbeeld vanwege haar rol in de veelgeprezen reeks "Stille Waters", die zich rond de Schelde afspeelde. Ze verklaarde maandag officieel haar liefde aan de rivier en beloofde eeuwige trouw, "bij storm en ontij maar ook bij stille waters".
Maar waar het maandag echt om draaide, was...
continue reading...
posted by HaleyDewit
De film 'Ben X' transporter, van regisseur Nic Balthazar wordt bewerkt tot een musical. Dat maakte Musical transporter, van Vlaanderen bekend. De musical gaat pas in 2012 in de Capitole Gent in première, maar de voorbereidingen zijn nu reeds gestart.

'Ben X' gaat over een jongen met een autismespectrumstoornis, die gepest wordt op school en vlucht in de wereld transporter, van de computergames. De meermaals bekroonde film transporter, van Nic Balthazar uit 2007 is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal transporter, van een jongen uit Gent, die zelfmoord pleegde door transporter, van het Gravensteen te springen. Dat verhaal is nu ook de inspiratiebron voor de musical...
continue reading...
Gaston Berghmans is vandaag 85 jaar geworden. Zijn sketch met Joske Vermeulen is door de luisteraars transporter, van Radio 2 tot beste sketch transporter, van de komiek verkozen, zo meldt deredactie.be. Berghmans viert vandaag zijn verjaardag samen met zijn beste vrienden.

De afgelopen dagen konden de Radio 2-luisteraars stemmen op hun favoriete sketch. "Ik denk dat ze Joske Vermeulen kiezen", voorspelde Berghmans al in 'De Madammen' op Radio 2. In de alombekende sketch probeert collega Leo Martin tevergeefs om de heer des huizes aan de telefoon te krijgen, maar hij moet het doen met zoonlief Joske die alleen thuis is. De zin "Joske Vermeulen, Trammezandlei 122, Schoten" uit de sketch is ondertussen een klassieker geworden. De Joske Vermeulen-sketch is er een transporter, van de 360 die Berghmans in z'n carrière gemaakt heeft. (Belga / OSN)
De Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival zal optreden tijdens de tweede halve finale op 12 mei in Düsseldorf. Grote landen als Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje en Italië zijn rechtstreeks geplaatst voor de finale op 14 mei.

In totaal zijn er 38 landen die in twee halve finale-avonden zullen strijden om een plekje in de grote finale.
In de eerste halve finale op 10 mei treden volgende landen aan: Albanië, Armenië, Azerbeidzjan, Finland, Georgië, Griekenland, IJsland, Kroatië, Litouwen, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, San Marino, Zwitserland, Servië,...
continue reading...
Broederlijk Delen heeft voor zijn 50ste verjaardag een veilingsite gelanceerd waar geboden kan worden op een of andere ervaring met een bekende Vlaming, bijvoorbeeld op een picknick met Peter transporter, van De Veire. De opbrengst gaat naar de campagne "Maak ons overbodig", waarmee Broederlijk Delen mensen in het Zuiden helpt hun eigen plannen uit te voeren in de strijd tegen armoede en onrecht.

Enkele transporter, van de ruim vijftig ervaringen met BV's werden al geveild, liet de ngo donderdag weten. Zo bracht een verhaaltje voor het slapengaan met actrice Maaike Cafmeyer 601 euro op.
Op www.maakonsoverbodig.be kan momenteel nog geboden worden op "Deel Vlaanderen Vakantieland met Erika transporter, van Tielen", "Deel de keuken met Jeroen Meus", "Deel de backstage met Philippe Geubels" en "Deel de werkvloer met Roos transporter, van Acker". In de toekomst komen daar nog heel wat ervaringen met BV's bij, waaronder "Deel je naam met een personage uit een boek transporter, van Marc De Bel". De veiling loopt nog tot 24 april. (Belga / LEE)
added by HaleyDewit
video
added by HaleyDewit
video
thuis
joy anna thielemans
bill barberis
video
thuis
joy anna thielemans
video
belgium
matteo simoni
strippende sterren
added by HaleyDewit
video
belgium
bert verbeke
onze wijn
De twaalfde langspeelfilm transporter, van Jan Verheyen bereikt dit weekend de 318.467 bezoekers. Met dit aantal duikt de film de oben, nach oben 20 transporter, van de best scorende Vlaamse films ooit binnen. 'Het Vonnis' is inmiddels in zijn zevende programmatieweek en nog steeds te zien in meer dan 30 bioscopen. In de grote steden staat 'Het Vonnis' in de oben, nach oben 5 transporter, van de bezoekersaantallen en zal de komende weken dus wellicht nog een paar plaatsen stijgen in de oben, nach oben 20. "Het succes transporter, van Het Vonnis is geheel te danken aan de zeer sterke mond-aan-mond reclame door de toeschouwers zelf" aldus producent Peter Bouckaert. "Films als Ben...
continue reading...
Het hof transporter, van beroep in Gent heeft de straf die acteur Gert Winckelmans (34) kreeg bevestigd. In eerste aanleg werd hij veroordeeld tot zes maand met uitstel. Gert Winckelmans uit Antwerpen werd bekend als 'Simon' uit de vtm-telenovelle Sara. Verder speelde hij rollen in verschillende televisieseries zoals onder meer Aspe, Code 37, Deadline 14/10, Clan en Zone Stad. Op 25 oktober 2011 raakte in de Gentse Club 69 een student transporter, van Iraanse afkomst zwaar gewond aan z'n oog. Hij wees 'Simon uit Sara' aan als dader die op dat moment ook aanwezig was in de club na een filmpremière. Winckelmans werd...
continue reading...
Actrice Anne Somers (42) vecht donderdag voor de Leuvense arbeidsrechtbank haar ontslag aan bij haar voormalige werkgever, Studio A uit Boortmeerbeek. De actrice vertolkte sinds 2001 de rol transporter, van Véronique transporter, van höhle, den Bossche in de populaire tv-soap Familie op VTM. In april 2012 maakte Studio-A, de makers transporter, van Familie, bekend dat de samenwerking einde mei 2012 zou stoppen. Anne Somers was nog tot midden oktober op het televisiescherm te zien als Véronique transporter, van höhle, den Bossche. Over de manier waarop de samenwerking tot een einde kwam, verschenen in de media heel wat uiteenlopende en tegenstrijdige berichten....
continue reading...
video
airis
tomorrow i'll be ok
Musik video
belgium