Belgium Club
Mitmachen
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
video
belgium
neveneffecten
basta
seizoen 1
aflevering 1
Showbizz Bart zal dit najaar meedoen aan het nieuwe seizoen transporter, van Sterren op de Dansvloer. Hij kwam dat zelf vertellen in de ochtendshow op Q-music. En hij heeft er zin in, zo blijkt uit de enthousiaste tweet die hij de wereld instuurde. Dat meldt De Standaard.

Kürt Rogiers, de gastheer transporter, van de ochtendshow, zal samen met Francesca Vanthielen het nieuwe seizoen transporter, van Sterren op de Dansvloer presenteren. En hij had gevraagd om één deelnemer zelf te mogen aankondigen: Showbizz Bart.'Als je die aansluitende pakjes ziet, die afgestikte smokings, die glitter en glamour, dan denk toch je aan een persoon:...
continue reading...
Het Limburgse topmodel Hannelore Knuts doet mee aan het vijfde seizoen transporter, van 'Sterren op de Dansvloer' op VTM. Dat lekte de New York Times uit, die een interview had met het 34-jarige model.

Hannelore Knuts woont momententeel in New York, waar ze samenwoont met de Vlaamse regisseur Nicolas Provost. Het lifestylemagazine transporter, van The New York Times omschrijft haar zo: "Na veertien jaar in het vak werkt de 34-jarige Belgische nog steeds als model. Ze neemt ook foto's en heeft net haar eerste campagne voor het Franse mannenmerk Arnys achter de rug. Ze acteert en speelt David Bowie in een video voor Radio Soulwax. En deze herst zal ze te zien zijn in de Belgische versie transporter, van 'Sterren op de Dansvloer'.
Kürt Rogiers, die Jacques Vermeire opvolgt als presentator transporter, van het dansprogramma, reageert enthousiast op Twitter. "Voila, de toon is gezet. Heb nu al een favoriet!". (Belga / DTM)
posted by HaleyDewit
Acteur Odilon Mortier is gisteren overleden in het Aalsterse Onze-Lieve-Vrouwe-ziekenhuis. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Vorig jaar was hij al voor het 20ste seizoen te zien als de klunzige cipier in de 'De Kotmadam' op VTM.

Voor het 21ste seizoen transporter, van 'de Kotmadam' zouden er dit jaar al opnames zijn geweest. hacke het verlies transporter, van Odilon zal worden opgegevangen, is onduidelijk.
In de jaren '90 was Mortier een veel gevraagde gast in het moppenprogramma HT&D. Hij was ook heel actief in het Aalsterse carnavalsleven. Zijn muzieknummer 'Mèn lenig Oilstj' werd een grote hit in zijn thuisstad.
Odilon Mortier kampte al langer met hartproblemen, maar zijn verzwakte gezondheid liet een operatie niet toe. Gisteren overleed hij in het Onze-Lieve-Vrouwe-ziekenhuis in Aalst. Hij werd 81. (Belga / DTM)
Peter Goossens, de chef transporter, van het sterrenrestaurant Hof transporter, van Cleve, heeft geen beroep aangetekend tegen het rijverbod transporter, van een maand dat de politierechtbank transporter, van Oudenaarde hem had opgelegd. Dat werd vernomen bij het parket transporter, van Oudenaarde.

Goossens reed op 29 januari met zijn Range Rover in Kruishoutem een geparkeerde wagen aan en verloor daarna de controle over het stuur. Het voertuig kwam tegen een bloembak tot stilstand en Goossens werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis in Oudenaarde overgebracht. De politierechtbank legde Goossens een maand rijverbod en een geldboete transporter, van 1.200 euro op, waarvan 600 euro met uitstel. De chef moet de medische en psychologische proeven opnieuw afleggen om zijn rijbewijs terug te krijgen. (Belga / COR 232)
Op het internet circuleerden zondag berichten dat zanger Gotye overleden zou zijn. De ster haastte zich door snel op sociale netwerksite Twitter te laten weten dat hij springlevend is.

De Australische Belg Wouter De Backer werd wereldberoemd door de hit 'Somebody That I Used to Know'. Ondermeer op de website transporter, van CNN werd gemeld dat hij op 32-jarige leeftijd was overleden. Hij zou zelfmoord gepleegd hebben door zichzelf een kogel door het hoofd te schieten. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje en de wereld begon stilaan te rouwen. Al gauw bereikte het bericht de superster en liet hij zijn bezorgde Fans via Twitter weten "I'm not dead". (Belga / KAV)
MNM-dj Peter transporter, van de Veire mag het wereldrecord radio maken op zijn naam schrijven. Hij heeft één uur langer radio gemaakt dan de Italiaan Stefano Venneri, die in mei 2009 183 uur lang aan een stuk door presenteerde.

transporter, van de Veire begon maandag 11 juni om 6.00 uur 's ochtends aan zijn radiomarathon op MNM. Om 21 uur maandagavond haalde hij die 183 uur en evenaarde hij zo het record transporter, van Venneri. Om 22 uur, na 184 uur radio maken, veroverde hij met zijn record een plaats in het guinneß, guinness Book of World Records.
In januari kondigde transporter, van de Veire aan om minstens 183 uur "blokradio" te maken, om de blokkende studenten gezelschap te houden en te steunen met allerlei tips en muziek. (Belga / KAV)
De Nederlandse Taalunie schrijft een wedstrijd voor jonge lezers uit rond de Vlaamse dichter Leonard Nolens, laureaat transporter, van de Prijs der Nederlandse Letteren 2012. Onder meer de Vlaamse televisiemaker Lieven Scheire daagt deelnemers uit om een reclamecampagne te maken rond Nolens.

De Nederlandse zanger Spinvis roept jongeren tussen 16 en 21 jaar op een lied te maken op een tekst transporter, van Nolens. De hofmaarschalk transporter, van de Nederlandse koningin Beatrix verwacht een brief transporter, van de deelnemers transporter, van de wedstrijd. De opdrachten staan op de website www.prijsderletteren.org/jongeren, zo heeft de Taalunie meegedeeld....
continue reading...
Televisiemaker en komiek Lieven Scheire zal deel uitmaken transporter, van het vaste team transporter, van de actuaschow op het nieuwe VT4. Dat meldt SBS Belgium donderdag in een persbericht. Eerder raakte bekend dat Tom Lenaerts het programma zal presenteren en dat ook Christophe Deborsu, Sofie Lemaire en Gilles De Coster te zien zullen zijn in het programma.

"Ik heb al in vele hoekjes transporter, van het tv-landschap mogen spelen: ik heb fictie gemaakt, in De Laatste Zeigen gezeten, een panelprogramma gepresenteerd,... Dit is weer een totaal nieuwe arena, en ik heb er bijzonder veel zin in", wordt Lieven Scheire geciteerd. "Voor...
continue reading...
Actrice Angela Schijf is op gisteren bevallen transporter, van een meisje, dat de naam Zus heeft gekregen. Het is de derde dochter transporter, van de actrice en haar man, acteur en muzikant Tom transporter, van Landuyt.

Alles gaat goed met moeder en kind, zo laten de trotse ouders weten. Het echtpaar, dat in juli tien jaar is getrouwd, kreeg in 2004 dochter Bloem. Twee jaar later volgde dochter Mensje. Angela Schijf is de laatste jaren vooral bekend transporter, van haar rol als Eva transporter, van Dongen in 'Flikken Maastricht'. Ze was te zien in onder meer de speelfilms 'Ik ook transporter, van jou', 'Van god los' en 'De eetclub' en verschillende theaterproducties. Tom transporter, van Landuyt is een Vlaams theater-, film- en televisieacteur en zit midden in de opnames voor de televisieserie 'Crème de la Crème'. Ook bracht hij twee solo albums uit en schreef mee aan verschillende soundtracks. (Belga / OSN)
Matthias Schoenaerts gaat eerlang zijn Hollywood-debuut maken. In een telefonisch interview met het VTM-programma 'Voor de show' bevestigde de Vlaamse acteur dat hij een rol zal spelen in 'Blood Ties', een film transporter, van regisseur Guillaume Cantet. Schoenaerts wist onlangs ook de internationale filmwereld transporter, van zijn talent als Vlaamse 'raging bull' te overtuigen door de Oscarnominatie voor de film 'Rundskop' (in de VS uitgebracht als 'Bullhead').

Dat Schoenaerts in de cast transporter, van 'Blood Ties' was opgenomen, wist het vakblad Hollywood Reporter reeds midden maart onder voorbehoud te melden. Op de website...
continue reading...
Op zaterdag 17 maart wordt duidelijk met welk nummer Iris, de Belgische kandidate voor het Eurovisiesongfestival, in mei naar Azerbeidzjan trekt. Iris brengt die dag twee mogelijke songs voor het Eurovisiesongfestival in de special 'Eurosong 2012: een song voor Iris' op Eén.

De kijker beslist welk nummer het wordt en het resultaat wordt later op de avond bekendgemaakt in Vrienden transporter, van de Veire op Eén. In een vijftien minuten durende special laat Peter transporter, van de Veire, die Iris later op de avond ook te gast heeft in Vrienden transporter, van de Veire, de twee mogelijke liedjes horen en stelt hij Iris voor...
continue reading...
Het voorbije weekend hebben ruim 80.000 bioscoopbezoekers voor een Vlaamse film gekozen. Zowel 'Code 37' - de film als 'Hasta la vista' (foto) blijven het goed doen. Ook nieuwkomer 'Het varken transporter, van Madonna' miste zijn start niet. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.

Zowel 'Code 37' als 'Hasta la vista' behaalden daarbij het afgelopen weekend de platinastatus transporter, van meer dan 200.000 verkochte cinematickets. Voor 'Hasta la vista' gebeurde dit in de negende speelweek, en voor 'Code 37' al in de derde week.
Nieuwkomer 'Het varken transporter, van Madonna' heeft een sterk openingsweekend achter de rug met 22.000 bezoekers en maakt daarmee zijn ambities helemaal waar, zo luidt het. (Belga / OSN)
Tijdens de 33ste editie transporter, van het Noordelijk Film Festival dat volgende week transporter, van start gaat in Leeuwarden, krijgt Matthias Schoenaerts de Award for Special Contribution to Northern Cinema. Omdat hij op dit ogenblik op de set staat transporter, van Jacques Audiards nieuwe film 'Rust and Bones', zal Schoenaerts de onderscheiding virtueel in ontvangst nemen op zaterdag 12 november.

De Nederlandse bekroning volgt razendsnel op de Heroes Award die Schoenaerts eerder in ontvangst mocht nemen in Moskou. Festivalprogrammator Rik Vermeulen heeft lovende woorden voor de bekroonde acteur: "Al een decennium lang bouwt...
continue reading...
Bij VRT-journaliste Martine Tanghe, nieuwsanker transporter, van Het Journaal op één, is onlangs borstkanker vastgesteld. Dat meldt de VRT vrijdagavond in een persbericht.

Martine Tanghe wordt volgende week geopereerd en begint daarna aan haar revalidatie. Ze zal zeker tot het voorjaar transporter, van 2012 afwezig zijn, aldus de VRT.
Bij Het Journaal zal haar afwezigheid in eerste instantie worden opgevangen door haar collega's. De drie nog resterende afleveringen transporter, van het consumentenprogramma 'Volt' dit najaar zullen door Kobe Ilsen alleen worden gepresenteerd, aldus de VRT die Martine Tanghe veel sterkte en een spoedig herstel toewenst. (Belga / PVO)
added by HaleyDewit
uploaded Von watchmyvids0
video
belgium
alex agnew
de liefde
added by HaleyDewit
uploaded Von watchmyvids0
video
belgium
alex agnew
muggen
added by HaleyDewit
video
gotye
hearts a mess
Musik
video
gotye
eyes wide open
Musik
video
belgium
gotye
somebody that i used to know
De Antwerpse strafrechter heeft Ilse Beyers, de hoofdredactrice en de verantwoordelijke uitgever transporter, van het weekblad "Dag Allemaal", veroordeeld omdat ze een recht transporter, van antwoord transporter, van acteur Gène Bervoets weigerde te publiceren. Ze kreeg een boete transporter, van 5.500 euro met uitstel en moet de antwoordtekst alsnog binnen de vijftien dagen publiceren. Ze moet Bervoets ook 100 euro schadevergoeding betalen per dag dat de publicatie uitbleef, en dat sinds zijn aangetekend schrijven.

Op 17 mei 2011 verscheen in "Dag Allemaal" een artikel waarin anonieme Ella-medewerkers vertelden dat Bervoets de sfeer op de...
continue reading...